lördag 25 juli 2009

då vart allt klart.

på onsdag sitter jag, bob, morsanfarsan i en husbil på väg till karlskoga för att sedan parkera på PIP'S camping och sen, sen, sen när det är dags, Då blir det THÅSTRÖM! Jag är peppeppepp.

fredag 17 juli 2009

snyftartrion!

Anna, mattias och jag såg på filmen "Marley och jag" jag har redan sett den en gång men tårarna rann i slutet ändå. Tillochmed mattias grät så inte är man övereageraren nr 1. jajja, handlar iallafall om en hund och sen dör den. får mej att tänka på min gamla hund som dog förra året. Jag mår dåligt för att jag valde skolan istället för att vara med när han skulle dö. Smärtar lite. Men vila i frid Rufus.

Nu är mitt rum typ klart och nu ska jag försöka få min ångest att lugna ner sej och sen sova. Godnatt.

torsdag 9 juli 2009

haha, pappa, pappa<3

vaknade idag vid typ elva, gick upp tolv och satte mej och käkade frukost med en förvånande glad pappa :) Pappa är på gott humör, det är kul. Han är rolig.

ska städa mitt rum snart. badrummet. som fääen! :D

tisdag 7 juli 2009

fanfanfan

jag är skitförvirrad och har ångest. jag ska helt enkelt inte dricka kaffe.

Ska kanske se thåström om typ tre veckor igen. förhoppningsvis, för det är inte längre än från nynäs till mormor. kortare väg ju. Och thåström ska fan spela ett på natten, kan det bli bättre? vilken stämning. åh<3 villvillvill. tänk att farsan gick med på det:o morsan var det ju helt klart för men hon kan inte köra husbilen. och farsan bara, "jaa visstvisst :D" han har blivit konstig, men jag gillart. ännu inte säkert att det går. men vafan. villllll se thåström igen.


Åskan slog ner i modemet så vi fick ett nytt gratis, med inbyggd router som funkar asbra. enda haken är att det kommer kosta typ 25-30 kronor mer i månaden men vafan.

danskarna Micke och Dorty är här idag. ska käka här, blir mysigt. dom är kul.

söndag 5 juli 2009

Fantastiskt

jaa, Thåström var skitbra. Glömmer det aldrig. Fyfan, miss huddinge, den blev bättre än jag vågat hoppas på :D

Kom till kön först. ingen var där, Bara jag, så nu var det jag som skulle hålla plats istället^^
Trodde att köandet skulle bli skittrögt, Men det blev inte det. hade ju roligt umgänge^^

I slutet höll jag på att svimma och spy. Jag skulle fan käkat nåt:P Men ville inte gå ifrån min plats. Och ville inte käka kött. Även fast jag borde.
jaja, Fick lite dåligt samvete för att jag blev så off på slutet och verkade kanske otrevlig mot philip och olivia, emma och frida som dom hette antar jag. Förlåt, var inte meningen i såna fall. blir sån när jag håller på att svimma.

Freddie Wadling var skitrolig :O han var förband.

Tyckte det var häftigt att få se Ossler och rockis och dom i kön innan. Blev så jävla stum att det blev pinsamt bara. sjukt. men fan vad häftigt det var. ossler är verkligen grym på sin sak.

Thåström var lika Thåström-ig som vanligt^^ Underbart, Släpp aldrig in dom var asbra. Sista låten fick mej nääästan att böla, Men mådde så illa vid den tidpunkten. Men åh, Brev till 10e våningen <3


igår gick jag och mor min på stan i sthlm. Jag var sjukt trött hela dagen. Köpte en Ebbagrön T-shirt ^^

Ikväll kommer bob. var på caféet hon jobbar på för ett tag sedan. Spelade lite på min akustiska. För att öva på att spela inför folk, och det gick ju hyfsat.

Hejdå, Nu ska jag dra.

onsdag 1 juli 2009

eeeew

farsan var på toaletten nere, och det stinker ända upp. nu vågar jag inte ens gå ner och ta något att dricka :P


Varit på stan en sväng, träffade fredrik där. Han kommer nog hit till mej på onsdagen :)
Jag är trött som fan, och yr. ska nog ner och dricka något iallafall sen krypa till kojs.

"25 för dom små, och 50 för dom stora, 3 för en spänn, här finns allt att förlora, prova lyckan innan himlen faller ner"

Jag och mor min åker på fredag morgon mot sthlm. Sen raka vägen till långholmen. hon ska nog checka in på hotellet och jag ska köa. tack till philip för att han håller en plats till mej och många andra. Kommer bli så jävla grymt. känner på mej att det kommer bli bra. Jag är aspepp! hoppas thåström är lika energiboostad som han var i linköping. ser framemot det. längtar efter adrenalinet<3 älska dej själv och miss huddinge, och släpp aldrig in dom, ser jag framemot att få höra. underbart.